Tjänster

Ljudteknik
Grenkvist är specialiserade på ljudteknik och är stolta att erbjuda branschens billigaste och mest prisvärda ljudtekniker.

Roddning
I samband med konserter och evenemang erbjuds både på- och av-roddning.  Detta är allt från i- och ur-lastning, kabelrullning och förberedelser av scen, högtalarsystem m.m. Roddning är en en stor del av jobbet som ljudtekniker och erbjuds utan extra kostnad vid hyrning av tekniker.

Transport
Lokal transport av lättare utrustning (instrument, mindre högtalare, monitorer m.m.) kan erbjudas som en gratis komplettering vid hyrning av ljudtekniker.

Längre transporter och transport av tyngre utrustning, så som PA-system & mixerbord (över 20kg), erbjuds fr. 500:-. Vid dessa typer av transporter varierar priset beroende på lastens storlek och transportsträckan. Begär offert! 

Ljusteknik
Vid evenemang erbjuds ljustekniker. Hyrning av ljustekniker bör göras minst en månad innan eventet, detta med anledning av att Grenkvist Ljud & Ljus är specialiserade på ljudteknik och, för bästa kvalitet, konsulterar med ljusteknik-specialister.

Konsulting
Inför event och konserter erbjuder Grenkvist rådgivning och konsulttjänster gällande Ljud och Ljusteknik.
Comments